beats by dre cheap

POSTUPANJE TUZIOCA

KOME JE POTREBNA OVAKVA DRŽAVA I OVAKVO TUŽILAŠTVO ???
Možete pročitati i čuti na stranici sa tonskom pozadinom na koji način okružni tužilac sabotira istragu, pošto mu je predat materijal o ubistvu osmogodišnje djevojčice. Tada nisu bili poznati razlozi, no vremenom je razotkriveno da je u vrijeme ubistva dovezene krijumčarena roba preko firmi iz Federacije BIH u AD Univerzal čiji je vlasnik poslanik Skupštine RS. Istovremeno je narko mafija Darka Šarića, prala novac preko Bobar banke istog većinskog vlasnika, čiji je suvlasnik zamislite RS.
Da li je u nestala 3 paketa švercovan kokain, heroin, oružje ili čačkalice nije tako ni važno koliko činjenica da je tužilac plaćen 3000 KM mjesečno novcem koji se porezima uzima od građana da bi gonio počinioce krivičnih djela a u stvarnosti je servis organizovanog kriminala...

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VIŠE LICA

Na osnovu člana 347 KZRS "Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja" a vezano za više krivičnih dijela i prikrivanje istih kažnjivih po KZRS i KZBIH:

POSTUPANJE TUŽIOCA

U nastavku je tekstualno predočavanje telefonskog razgovora okružnog tužioca sa građaninom koji je prikupio dokaze o krivičnim djelima, predao dio materijala tužiocu i namjeravao podnijeti usmenu krivičnu prijavu i izjavu tužiocu o svojim saznanjima, što je ista odbila. Razgovor je obavio podnosilac ove prijave Zdenko Bajo, u daljem tekstu "G(rađanin)", dok su riječi okružnog tužioca Stjepanović Danice pod slovom "T(užilac)".
T: Molim ! G: Halo, dobar dan.
T: Dobar dan G: Kako ste gospođo ?
T: Evo, dobro sam, ko je ? G: Zdenko Bajo
T: E, kako ste ? G: Jeste li u poslu, jesam li vas prekinuo ?
T: Pa, jesam, jesam, imamo neke obuke i tako nešto ? G: Uvjek veliki posao.
T: Pa da, šta se može ? G: Da li se sjećate o čemu smo razgovarali, zadnji put ?
T: Sjećam se, ja sam odmah zvala Darka Kovrliju, on je provjerio, nema zvanične prijave, ti moraš taj događaj, takva su pravila prijavit ili dežurnom tužiocu ili u policiji... G: A, dobro, dobro...
T: A nema, ja sam zvala Darka, on je provjerio. znači što si ti meni rekao, ove poslednje prijetnje između vaše majke i onog čovjeka. G: Znači, mora da postoji zvanična prijava ?
T: Mora postojat zvanična prijava, ona ide ili dežurnom tužiocu ili u policiju... G: A ko je ta osoba u policiji kome treba da prijavim ?
T: Javite se tamo dežurnom, ja ne znam njihov raspored, oni će te, oni će vas dalje usmjerit. Znači kad uđete u policiji, dežurnog policajca, ako odete sada... G: Dobro, dobro, ne morate mi to objašnjavat, znači čak i to što je dijete ubijeno njima nije dovoljno da nešto provjere ?
T: Paaa, takva su pravila... G: Vrlo zanimljivo... pa vjerovatno ne znate ni da je dijete ubijeno ?
T: Zdenko, ja nisam ovde da vi mene provocirate, svako svoj dio posla radi. Vi ste mene nazvali i ja sam izrazila dobru volju, znači, rekli ste mi i ja sam provjerila, znači morate prijavit ili policiji ili dežurnom tužiocu, ja stvarno ne znam šta više tražite od mene? G: Tražim da otkrijete, KO JE UBIO IVONU ???
T: A to je, to je nešto drugo. G: Da li je to, da li je to mnogo ???
T: Zdenko, ne bi ja na takav način razgovarala, mislim ja sam vas uputila šta treba... G: A na koji način želite da razgovaramo ? Jesam li tražio sa vama razgovor prošle sedmice, jeste li pročitali to što sam vam donio ?
T: Vi ovo što je vezano za ovaj događaj, vi tamo ako hoćete postupite, ako nećete šta vam ja mogu. G: Ja vas pitam za ubistvo Ivone, da li vi želite da razgovarate sa mnom, da li ste pročitali materijal ?
T: Mi naše pratimo a na kraju krajeva imate svog punomoćnika, ovaj pa preko punomoćnika se dogovorite ko će kontaktirat sa tužiocem. G: Dakle ne želite sa mnom da razgovarate ? Je li to vaš stav ?
T: Ne bi ja Zdenko na ovakav način razgovarala, mislim ja doista nisam ovde da bi meni neko...(tuc muc) jednostavno ne bi razgovarala, prošli put sam ovde bila prisutna kad je punomoćnik rekao vašoj sestri, da za svaki kontakt s tužiocem on mora da zna i da treba da ide preko njega. Vi se dogovorite sa punomoćnikom pa se onda javite, ja stvarno ne bi... G: Nije punomoćnik taj koji će meni da naređuje.
T: Dobro onda vi MORATE, ja sam bila tu prisutna kad su se oni tako dogovorili. G: Dobro, ja ću vas ubuduće da tretiram kao saučesnika u zločinu
T: U REDU G: I vi ćete da snosite posljedice za svoje ponašanje.
T: E važi, prijatno, doviđenja...
U prilozima je dio materijala predat ranije tužiocu na disku iz koga se vidi zašto je odbila da uzme izjavu, jer sam 8 mjeseci kasnije otkrio da je zaista kamion imao rezervoar vezan trakama a dovezao 3 paketa švercovane robe.
Tekstovi koje sam kasnije dostavio, pošto mi je onemogućen kontakt sa tužiocem, poslati su na zvanični mejl OT Bijeljina a iz njih se vidi da sam tačno pogodio na koji način će tužilac sabotirati istragu i prevariti trasologa, jer je prikrila sve unutrašnje povrede. U saradnji sa portirom Univerzala Blagišom Sofrenićem i inspektorom Marković Dragoslavom su uklonili materijalni dokaz ubistva i oprali ga benzinom.
Transkript razgovora sa vještakom je predat još 2010-te a postoje i audio snimci ovih razgovora i drugi digitalni dokazi na disku koji prilažem...

PRILOZI

PREDATO PRIJE RAZGOVORA :
Ubistvo
Policija
DOSTAVLJENO POSLIJE RAZGOVORA :
Analiza
Ko skriva ubice
DISK

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902

 

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
24/09/2014 11:39