beats by dre cheap

NEKOLIKO NEUGODNIH PITANJA

Ukoliko nadležne službe ne budu u mogućnosti da mi odgovore na ovaj zahtijev, očekujem da isti proslijedite predsjedniku suda, kako bi se uvjerio kakve su falsifikate spremni da počine sudije da bi prikrili krivična djela tajkuna...


ZAHTJEV ZA PRISTUP INFORMACIJAMA


Ime i prezime : ZDENKO BAJO

Adresa : MAJKE JEVROSIME 20 / 76300 BIJELJINA

(Naziv organa kome se zahtjev podnosi)OKRUŽNI SUD U BIJELJINI

(Sadržaj zahtjeva)Obraćam se Okružnom sudu u Bijeljini sa zahtijevom:
1) Da mi dostavi kopiju objašnjenja prvostepenog suda u predmetu 80 0 P 039221 13 Gž koje je moralo biti napisano, shodno ZOPP-u član 215, stav (2) Ako žalitelj tvrdi da su u prvostepenom postupku povrijeđene odredbe parničnog postupka, sudija prvostepenog suda dat će objašnjenje u povodu navoda žalbe koji se tiču tih povreda, a prema potrebi će provjeriti istinitost tih navoda u žalbi.
2) Da mi dostavi kopiju zapisnika ili podatke o glasanju tročlanog sudskog vijeća, koje je odlučivalo po mojoj želbi protiv prvostepene presude u predmetu 80 0 P 039221 13 Gž.
3) Da mi se dostavi obrazloženje u kom je od MOJIH tužbenih zahtijeva koje predočavam u skeniranom isječku presude Okružnog suda 80 0 P 039221 13 Gž, sudsko vjeće utvrdilo da tražim nadoknadu zbog smrti bliske osobe, što je korišteno kao izgovor u obrazloženjima odluka oba suda.
Traženi podaci su mi potrebni zbog narednih pravnih koraka, a ovde je relevantno podnošenje krivične prijave protiv odgovornih koji su učestvovali u falsifikovanju mog tužbenog zahtijeva i umjesto da ustanove da li je ili nije osoblje AD Univerzal mjenjalo izjave o tragediji, da li je uklonilo ili nije materijalne dokaze, po osnovu čega sam podneo krivične prijave još 2010-te, te da se odredi da li mi je time nanesena šteta, sudije su se bavile analizom spisa koji nema veze sa navodima iz tužbe, te da li su ili nisu radnici AD Univerzal doprinijeli nečijoj smrti, što NIKADA, nijednom riječju nisam tvrdio, jer sam bio siguran da će upravo na takav način sud pokušati pomoći odgovornima za prikrivanje dokaza ubistva. Krivična prijava protiv sudije Marković je već podnesena, a od toga da li je tročlano vijeće podržalo taj kriminal i falsifikate glasanjem 3:0 ili 2:1, zavisi da li će neko biti izuzet iz prijave, pritužbe UDT-u i objavljivanjem imena počinilaca sa dokazima o izvršenom krivičnom djelu na internetu, kao saučesnika u prikrivanju ubistva. Osim toga podneo sam i tužbe zbog bezakonja u ovoj parnici i to čak prije donesene prvostepene presude, a za šta će biti potrebno da sudije objasne pismeno ili kao svjedoci svoje postupke ili ću predati samo ovaj zahtijev uz napomenu da nije odgovoreno na njega.
Ukoliko nadležne službe ne budu u mogućnosti da mi odgovore na ovaj zahtijev, očekujem da isti proslijedite predsjedniku suda, kako bi se uvjerio kakve su falsifikate spremni da počine sudije da bi prikrili krivična djela tajkuna...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
15/02/2014 10:41