beats by dre cheap

SPREGA MAFIJE I DRZAVE

Da bi ostvarili svoj monstruozni plan saučesnici mafije iz OT Bijeljina su prikrili ne samo torbu, nego i sve unutrašnje povrede od vještaka čije su mišljenje tražili, za šta je dokaz njegov razgovor sa mnom već mjesecima postavljen na internetu.

TUŽILAŠTVU BOSNE I HERCEGOVINE
MUP-U REPUBLIKE SRPSKE
DRŽAVNOJ AGENCIJI ZA ISTRAGE I ZAŠTITU
SPREGA MAFIJE I DRŽAVE
  

U uvodnom dijelu podsjećam da je nedavno uhapšeno nekoliko članova kriminalne grupe Darka Eleza, koji se dovode u vezu sa ubistvima, trgovinom narkoticima, pljačkama...
Jedan od uhapšenih je direktor "Univerzala" iz Bijeljine, firme pred kojom je 23.07.2009. došlo do ubistva osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo, prilikom krijumčarenja "neke robe", poslije čega je kamion, inače tehnički neispravan pobjegao prije dolaska policije, te je prikrivan danima od strane osoblja Univerzala.
Već 3 godine, preciznije od maja 2010-te imam dokaze da je kamion dovezao 4 paketa robe, dok je ujutru magacioner zatekao samo paket. Dakle 3 paketa su nestala preko noći. Šta je bilo u njima nemam podatke, no s obzirom da je narko mafija u tom periodu vršila transakcije novca preko Bobar banke istog vlasnika, može se pretpostaviti šta se prevozilo u tri nestala paketa.
Dokument "Izjave aktera sverca i ubistva" (skeniran na disku u prilogu), sadrži dijelove izjava aktera tog događaja i to prvo iz iskaza tadašnjeg direktora g. Lazaravića koji navodi da mu portir Sofrenić nije rekao za dolazak kamiona, sa obrazloženjem da to nije ni bilo potrebno jer je on vidio to vozilo. Pitanje je samo je li to ispravna teza, jer kako je dotični znao da je direktor Lazarević vidio kamion ???
S obzirom da to nije evidentirala policija ni tog dana niti nekoliko dana kasnije prilikom izjave Sofrenića u MUPU, postaje jasno da je vozilo prikrivano danima.
U pravougaoniku podvučeno je ime osobe koja se dovodi u vezu sa krivičnim djelima iz ranijeg perioda, a vidljivo je da je navedana kao zaposleni u danu ubistva Ivone Bajo. Istina ne postoji nijedan dokument koji ga vezuje za šverc i ubistvo, no portir Sofrenić je više puta mjenjao iskaz, prvo usmeno porodici, pa policiji i na kraju tužiocu, pomogao je kamionu da pobjegne i uklonio materijalni dokaz ubistva sa asvalta.
Radi se o torbi djevojčice, presječenog kaiša, dio nedostaje a većina ostatka je oprana jakim hemijskim sredstvom.
Sve te radnje su bile potrebne da se prikrije kako ubistvo tako i šverc, za šta su dokaz izjave vozača. U nastavku pomenutog dokumenta je dio iskaza u kome Kešmer M. pojašnjava da su dovezli 4 paketa robe.
Potom slijedi dio gdje direktor navodi da je magacioner ujutru raspakovao samo paket robe...
I na dnu dokumenta je slika mjesta zločina na kojoj se jasno vidi da tragovi krvi počinju bar 10 metara prije pada djevojčice. Ova teška krivična djela iza kojih stoji ogromna količina novca prikrivena su od strane pripadnika MUP-a i OT Bijeljina, a saznavši da sam otkrio dokaze o svemu Kovačević Novak daje nalog sudskoj policiji da po svaku cijenu spriječi pristup svim srodnicima ubijene djevojčice.
Detalji o učešću osoblja Univerzala, tužilaštva, policije, unutrašnje kontrole, sudija u prikrivanju ovog zločina se nalaze na disku koji je u prilogu ovog dokumenta.
Posjedujem na stotine dokumenata dokaznog materijala a sada skrećem pažnju na video zapis i istoimenu web stranicu "Zlocin sa potpisom rezima" te stranicu "Kantonalnom tuzilastvu kantona Sarajevo" u kojima su uz fotografije kao neoborive dokaze predočeni svi detalji operacije organizovane kriminalne grupe, te kasnijeg falsifikovanja mjesta zločina, materijalnih dokaza i čak obdukcije ubijene djevojčice.
Da bi ostvarili svoj monstruozni plan saučesnici mafije iz OT Bijeljina su prikrili ne samo torbu, nego i sve unutrašnje povrede od vještaka čije su mišljenje tražili, za šta je dokaz njegov razgovor sa mnom već mjesecima postavljen na internetu.
IZJAVA VJESTAKA
Apsolutno je nemoguće ovakvo prikrivanje bez podrške iz viših nivoa vlasti, kao UDT-a, Vlade RS, Sipe i direktno trenutnog predsjednika RS Milorada Dodika, koji je zaprijetio ukidanjem Specijalnog tužilaštva samo 3 dana pošto sam im dostavio disk sa dokazima.
No sve dokomente sam slao i izvan zemlje, tako da se poslije pritiska EU i Interpola pojavila "politička volja" za "obračun" sa kriminalom i korupcijom.
Samo iz dokumenta "Izjave aktera sverca i ubistva" vidljivo je i krijumčarenje i ubistvo, (početak krvarenja 10 metara prije pada upravo na mjestu ukrštanja kamiona i bicikla) što je dovoljno za reakciju istražnih organa, a sve detalje mogu dobiti od mene.
Ostaje da se vidi, da li će se država obračunati sa kriminalcima iz svojih redova ili će i dalje pokušavati da ih zaštiti, a šta god da se desi podatke o tome ću objaviti na internetu i proslijediti u zemlje regiona i EU.

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
18/04/2013 18:53