beats by dre cheap

KOGA SU KORIMPIRALI KRIMINALCI

Ovaj materijal može pomoći predsjednicima sudova da imaju predstavu o tome kakvu pravnu zaštitu imaju građani uz sudske policajce koji lažu po naredbi i sudije koji falsifikuju dokaze i otimaju garantovana prava, sve uz totalno bezakonje i kriminal koji vladaju u OT Bijeljina

OKRUŽNOM SUDU U BIJELJINI
OSNOVNOM SUDU U BIJELJINI
NA RUKE PREDSJEDNIKU
KOGA SU KORUMPIRALI KRIMINALCI

Napomena: Ovaj dokument ima i digitalnu verziju u formi web stranice na disku u prilogu, radi lakšeg pristupa linkovima koji su navedeni u tekstu...
"Sva odgovornost za borbu protiv kriminala i korupcije u bilo kom segmentu, od najviših vrhova vlasti do najnižih segmenata života, leži na tužiocima i sudijama. Zato radite svoj posao ili se sklanjajte odatle. Ovakvo ponašanje Tužilaštva, nema podrške! Ona se ne može davati sprezi vanpolitičkih struktura, tužilaca i kriminalnih grupa i pojedinaca, jer se tako pravda samo kamuflira, a gubi se povjerenje javnosti u rad Tužilaštva."

Na prvi pogled, može se pomisliti da je ovo moj lični stav o radu (neradu) pravosudnih organa, no ovo su samo navodi iz medija koji su prenijeli izjave Milorada Dodika o sprezi tužilaca i kriminalnih grupa, odnosno odgovornosti sudova i tužilaštava za sveprisutni kriminal i korupciju.
Na disku u folderu "Sprega tuzilaca i kriminalnih grupa" nalazi se nekoliko fajlova sa tim člancima u kojima predsjednik RS "hvali" rad sudija i tužilaca. Osim istoimenog članka objavljenog u više listova, to je i tekst "Tuzioci i sudije, radite ili odlazite" te "Tuzilastva i sudovi legla najveće korupcije".
To je dakle ono što Dodik Milorad javno kaže građanima o radu sudija i tužilaca, zahvalivši im se tako za dugogodišnje prikrivanje krivičnih djela za koje je odgovoran on lično i njegovi tajkuni.
Simbolika je da je ovaj javni istup najvećeg mafijaškog bosa u entitetu, moja moralna pobjeda upravo nad korumpiranim sudijama i tužiocima, koji već 3 godine po naredbi mafije prikrivaju ubistvo osmogodišnje Ivone Bajo, koje se desilo prilikom šverca Dodikovog tajkuna Gavrila Bobara.
Iako sam se jasno pozvao na prava garantovana ustavom i zakonima, kriminalci iz OT Bijeljina i komande sudske policije sprovode fašistički tretman prema porodici ubijene djevojčice, te u saradnji sa korumpiranim sudijama iz Osnovnog i Okružnog suda, legalizuju taj fašizam, falsifikuju dokumentaciju, "gube" dokaze, neće da primjene zakon o sudovima na šta su obavezni.
U predmetu 80 1 Pr 007070 12 Pr iako sam upozorio sud na obavezu iz člana 5 Zakona o sudovima, te naveo koja se prava krše mjesecima, sudije Đurić i Zorić, nisu se nijednom riječju osvrnuli na to, makar da napišu da je moja primjedba neosnovana, nego su potpuno u službi organizovanog kriminala obavili svoj nečasni posao. Iako im je bio predočan dokument suda u kome svjedok Mićić Zoran opisuje tekst fašističke naredbe, prihvata se lažna izjava svjedoka Čavić Zorana, (u prilogu) koji potpuno prepravlja tekst te usmene naredbe, a koja je usput u suprotnosti sa pravom iz člana 16 Ustava RS.
Stoga se Mićić nije ni pojavio na pretresu bez ikakvog objašnjenja da ne bi očito lažno svjedočio, a pravi prikaz onoga šta se desilo, čega se ne sjeća Čavić dao je svjedok Minić Dejan, takođe u prilogu.
Iako jasno kaže da sam odgovarao na njihova pitanja, korumpirane sudije uz lažnu izjavu Čavića to predstavljaju kao viku ludaka, drsko i bezobrazno ponašanje. No mišljenja osoba bez časti i morala su mi nevažna i samo su dovela do toga da umjesto TUŽILAČKA, na plakatima i u tekstovima koristim termin, PRAVOSUDNA MAFIJA, a sve krivične prijave imena i dokaze o bezakonju korumpiranih sudija ću objaviti na internetu i proslijediti izvan zemlje.
U tekstualnom prilogu su izjave sudskih policajaca o toj naredbi date prilikom različitih pretresa, te se vidi da je svjedoci prepravljaju kako kome padne na pamet, kao da su na pijaci a ne svjedoci u sudu.
Podsjećam da je još u avgustu 2010-te, "Zločinačka organizacija" (član 147 KZRS) koju čine OT Bijeljina, Sudska policija i Prekršajni sud, izvela terorističku akciju zarobljavanja majke ubijene djevojčice i mene, kako bi nas spriječili u dostavi dokaza, te nas uplašili, kako više nikad ne bismo pokušali da otkrijemo ubice nevinog djeteta.
Osim što smo držani u zarobljeništvu satima bez ikakve potvrde o tome (istina uz izuzetno pristojne i korektne pripadnike sudske policije) oduzeto je još jedno pravo pritvoreniku.
Svojevremeno sam pisao o tome i čak u razgovoru sa predsjedikom Osnovnog suda pomenuo da mi na pretresu poslije toga nije dozvoljeno ispitivanje svjedoka pod izgovorom da sudija nema namjeru ostajati dugo poslije 15 sati, kao i da sestri nije omogućeno da pozove aerodrom, kuću ili advokata, koji bi ne samo pokušao otkazati let, nego bi se uključio i u tok procesa. Predsjednik mi je tada rekao da ne vjeruje da bi taj sudija postupio na takav način, a ja naravno nemajući ni povjerenje niti ugled kakav je imao sudija Đurić, nisam ni pokušavao da dalje ubjeđujem bilo koga.
No zahvaljujući naredbi komande sudske policije iz Banjaluke dobio sam 27 zabilješki o meni među kojima i opis upravo tog događaja, istina ne prikazan u potpunosti, ali se vidi da su sudski policajci opisali da na zahtjev majke ubijenog djeteta da obavi telefonski razgovor, sudija kaže da TO NIJE NJEGOVA STVAR!
Istovremeno sudskim policajcima je zabranjeno da u tim zabilješkama pomenu fotografiju materijalnog dokaza ubistva, (torbe presječenog kaiša, opranog hemijskim sredstvom) kako bi lakše mogli da me predstave kao ludaka i opravdaju svoje fašističke metode pred višom komandom.

Zabilješka 1420-10 je takođe kao štampani dokument u prilogu, a na disku se nalaze krivične prijave i dokazi protiv pripadnika zločinačke organizacije sudskih policajaca, komandira, sudija, za nezakonite radnje usmjerene na prikrivanje krijumčarenja i ubistva, a za šta najveću odgovornost snosi OT Bijeljina.
Video zapis "Zlocin sa potpisom rezima" sadrži snimke falsifikovanja mjesta zločina, materijalnih dokaza ubistva i čak falsifikovanja obdukcije te daje objašnjenje za bezakonje koje primjenjuju takozvani državni organi.
ZLOCIN SA POTPISOM REZIMA
Mene naravno ne može uplašiti nijedan kriminalac, pa bio on tužilac, sudija, poslanik, ministar ili predsjednik, no iz laži sudske policije i bezakonja tužilaštva, te sudova u Bijeljini, koji neće da primjene zakon i svoje obaveze da štite garantovana prava, nego su u službi mafije, odnosno organizovanog kriminala, možete zamisliti građani republike, kako reaguju drugi diskriminisani koji nemaju ni pravno znanje ni hrabrost da se suprotstave pravosudnoj mafiji.
Ovaj materijal može pomoći predsjednicima sudova da imaju predstavu o tome kakvu pravnu zaštitu imaju građani uz sudske policajce koji lažu po naredbi i sudije koji falsifikuju dokaze i otimaju garantovana prava, sve uz totalno bezakonje i kriminal koji vladaju u OT Bijeljina.
Ne treba čuditi to što su se u prikrivanju ubistva djeteta angažovali svi korumpirani kriminalci iz državnih organa, jer mnogi vuku krvave tragove još iz rata, prikrivajući ratne zločine, a potom su i logistička podrška tajkunima koji nemilice pljačkaju zemlju. Da je pravosudna mafija spremna na sve pokazuje i način na koji su se obračunali sa tužiteljicom Dijanom Milić. Pošto nisu mogli da je spriječe u istrazi "nedodirljivih" napakovana joj je optužba za navođenje na lažan iskaz i seksualni kontakt sa svjedokinjom, (inače prostitutkom). Suspendovana je po hitnom postupku i potom pod sumnjivim okolnostima preminula u bolnici.
Sa druge strane ja imam neoborive dokaze o mnogo težim krivičnim djelima kriminalaca iz OT Biljeljina, vezano za prikrivanje ubistva i šverca, u vrijeme dok narko mafija pere novac preko Bobar banke, a svi zaposleni na adresi Vuka Karadžiće 3 u Bijeljini su angažovani da me u tome spriječe na svaki mogući način.
No vrhovni mafijaški bos, predsjednik RS pritisnit istragama izvan zemlje, već je smjenio premijera, iznosi keš preko granice putem svojih tajkuna, upire prstom u sudije i tužioce iako su bespogovorno izvršavali naloge mafije, prikrivajući ovaj monstruozni zločin i samo je pitanje dana, kada će pronaći "krivce" i za to, a ovde ih ima mnogo...
Srećom i istražni organi drugih zemalja istražuju veze mafijaških režima u RS i Federaciji BIH sa narko mafijom, trgovcima oružjem i pranjem novca, tako da će svi krivci odgovarati za svoje zločine na način propisan zakonom.

PRILOZI

ZABILJEŠKA 1420/10
IZJAVE POLICIJE
IZJAVA ČAVIĆ ZORAN
IZJAVA MINIĆ DEJAN
DISK

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
12/04/2013 19:52