beats by dre cheap

PRITUZBA U OT DOBOJ

Zahvaljujući između ostalog i mojim podacima je 25.02.2012. u Bobar banci otkriveno preko 4 miliona transakcija narko mafije

OKRUŽNOM TUŽILAŠTVU U DOBOJU
KOLEGIJU OT DOBOJ

PRITUŽBA NA TUŽILAČKU ODLUKU T15 KTPO 0006531 13

Dana 27.03.2013. po navedenom predmetu tužilac je doneo odluku o nesprovođenji istrage i shodno zakonu obavjestio me o tome, pozivajući se na član 224 stav 4. Istina u obavještenju nedostaje pravna pouka, no pretpostavljam da tužilaštvo ima u vidu činjenicu, da je meni lično poznato kako glasi te iz tog razloga nije navedena, no zbog građana koji sve moje tekstove i dokaze o kriminalu u vlasti mogu pratiti na internetu, slijedi relevantni stav:
(4) O nesprovođenju istrage, kao i o razlozima za to, tužilac ce obavijestiti oštećenog i podnosioca prijave u roku od tri dana. Oštećeni i podnosilac prijave imaju pravo podnijeti pritužbu u roku od osam dana uredu tužioca.
Kompletan tekst krivične prijave po kojoj je postupao tužilac, može se pročitati na web stranici:
KRIVICNA PRIJAVA PROTIV PRAVNOG LICA
Što se tiče same odluke tužioca, ona je sasvim očekivana, jer kako kaže glavni republički tužilac ne postoji "politička volja" da se procesuiraju "krupne ribe" odnosno najveći kriminalci u zemlji.
Meni je naravno i prije podnošenja krivične prijave bilo jasno da nijedan tužilac neće imati hrabrosti da podigne optužnicu protiv kriminalaca iz OT Bijeljina, jer bi u suprotnom mogao završiti kao Dijana Milić iz Tuzle, a kako se pravosudna mafija obračunala sa profesionalcem, koja se usudila istraživati krivična djela nedodirljivih pripadnika mafijaškog režima, građani ove zemlje mogu pročitati na internetu, a ovo je jedan od članaka:
ŽRTVA PRAVOSUDNE MAFIJE
Stoga sam po podnošenju prijave sve do danas, radio sopstvenu istragu i sakupljao nove dokaze o krivičnim djelima kriminalaca iz državnih organa, pa ih dostavljao na više adresa, uključujuči i Interpol, te još neke istražne organe izvan zemlje. Zahvaljujući između ostalog i mojim podacima je 25.02.2012. u Bobar banci otkriveno preko 4 miliona transakcija narko mafije.
Veza sa ovom prijavom je ubistvo Ivone Bajo, koje se desilo prilikom krijumčarenja u firmu "Univerzal" istog vlasnika, Gavrila Bobara, što su korimpirani kriminalci iz OT Bijeljina pokušali da prikriju.
Dokazni materijal o krijumčarenju i ubistvu sam poslao u KT Sarajevo što je primljeno 19.03.2012. a kompletan tekst krivične prijave, sa fotografijama iz kojih se vidi na koji način su saučesnici iz OT Bijeljina prikrili šverc "neke robe", (3 paketa nestala preko noći u danu ubistva Ivone Bajo) je na stranici:
KANTONALNOM TUZILASTVU KANTONA SARAJEVO
Toliko što se tiče prikrivanja krijumčarenja, a da li je u pomenuta 3 prekobrojna paketa bio kokain, Darka Šarića, koji je i prao novac preko Bobar banke, ili nešto drugo, još uvijek nema političke volje da se istraži...
No monstruoznost kriminalaca iz OT Bijeljina se do kraja razotkriva tek pošto se upoznate sa tim, kako su falsifikovali mjesto zločina, oprali materijalni dokaz ubistva hemijskim sredstvom, i čak prikrili sve unutrašnje povrede, (probod prsne kosti, kanal kroz grudnu žlijezdu, razdor desne plućne arterije i dušnice) od vještaka u Beogradu dr. Miroslava Busarčevića, kako bi ubistvo predstavili kao nesrećan slučaj.
Kompletan materijal proslijeđen je Ustavnom sudu, Tužilaštvu BIH, SIPI, KT Sarajevo, i takođe organima izvan zemlje u kojima ima volje da se istraže putevi narkotika i pranja novca, a koje potpomažu mafijaške vlasti u BIH. Tekst krivične prijave, koja sadrži audio izjavu vještaka o prevari OT Bijeljina, te više snimaka falsifikovanja materijalnih dokaza i obdukcije, od kojih se prosječnom građaninu ledi krv u žilama, možete pogledati na narednom linku, a postoji i video zapis emisije OBN televizije u kojoj voditelj čita dokumente uz prezentaciju slika na ekranu.
ZLOCIN SA POTPISOM REZIMA
Za informaciju građanima navodim već pomenuti član "Obustava istrage" iz ZOKP-u, ali stav:
(3) Tužilac, u slučajevima iz stava 1. tačka v) ovog člana može ponovo otvoriti istragu ako se dobiju nove činjenice i okolnosti koje ukazuju da postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni učinio krivično djelo.
Iako naravno imam obilje materijala koji dokazuje najmonstruoznija krivična djela pripadnika OT Bijeljina, neću slati ništa tužiocu u OT Doboj, jer će na sve ove dokaze opet napisati da ništa od svega nije krivično djelo.
U slučaju da se pojavila politička volja, svi iz OT Doboj gdje ću poslati osim poštanske pošiljke i elektronsku, moći će preko mejla da ostvare uvid u sve dokaze jednostavnim klikom na linkove, a za sve detalje, eventualno mogu me kontaktirati na navedeni broj telefona, te ako tužilac želi poslaću i disk sa tim materijalom.
Na kraju je web stranica gdje sam prezentovao dokaze o tome kako su kriminalci iz OT Bijeljina saznavši da imam materijal o njihovim krivičnim djelima, poslali policiji da mi otme podatke na računaru, lažno me optuživši za "Ugrožavanje sigurnosti".
Izvještaj o nadzoru policije kome sam bio izložen nisu poslali kolegama u OT Doboj, jer je bio nezakonit, bez naredbe suda, a potom pošto me nisu uplašili, pokušali su sve da prikriju, čak pismeno odgovarajući sudu po mojoj tužbi da sam sve to izmislio.
RASKRINKAVANJE TUZILASTVA
I to je samo dio radnji OT Bijeljina u kojima tužilac OT Doboj nije vidio osnove sumnje za kako kaže bilo koje krivično djelo, te stoga prepuštam građanima da se sami uvjere i procjene, a ja ću nastaviti da sve materijale šaljem izvan zemlje, kako bi kad dođe do hapšenja tajkuna kriminalaca kao trenutno u Srbiji, bili procesuirani i svi pripadnici pravosudne mafije koje sam detektovao u prethodnom periodu...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
08/04/2013 19:54