beats by dre cheap

ZAHTJEV POLICIJSKOJ STANICI BIJELJINA

Umjesto da radi posao za koji je plaćen MUP je logistička podrška organizovanog kriminala i izvršava naloge Dodikovog mafijaškog režima prikrivajući pljačke i ubistva njegovih tajkuna.


ZAHTJEV ZA PRISTUP INFORMACIJAMA


Ime i prezime : ZDENKO BAJO

Adresa : MAJKE JEVROSIME 20 / 76300 BIJELJINA

(Naziv organa kome se zahtjev podnosi)




CJB BIJELJINA
PS BIJELJINA


(Sadržaj zahtjeva)



Dana 05.09.2012. spriječen sam u ostvarenju prava garantovanih Ustavom i zakonima, od strane kriminalaca iz OT Bijeljina i komanda sudske policije, koji primjenjuju fašistički tretman prema svim srodnicima ubijene djevojčice Ivone Bajo.
Umjesto da osiguraju primjenu zakona pripadnici CJB Bijeljina su se pridružili mafiji u prikrivanju zločina, lišili me slobode te onda neosnovano, nezakonito zadržali u pritvoru (potvrda 10-01/4-137/12), iako nije postojao nijedan od uslova predviđenih u članu 7 ZOP-a, a onda takođe suprotno zakonu nisam izveden pred sud u roku od najkasnije 12 sati.
To je izvršeno sa osnovnim ciljem da se utiče na svjedoke i kažu im šta će da slažu na pretresu o čemu imam nesporne dokaze, (koristim se samo dokumentima, audio i video zapisima, a zabeleženo je da sam uhapšen na trotoaru, dok su svjedoci lagali...).
Osim toga CJB Bijeljina je bez ikakvog objašnjenja prikrila ključnog svjedoka Mićić Zorana, jasno navedenom na prvom mjestu u Zahtijevu 10-01/4-5487/12 od 21.09.2012. čime mi je oduzeto pravo na pravično suđenje kršenjem relevantnog člana 6 ZOP-a stav e) da ispitaju ili da se u njihovo ime ispitaju svjedoci koji ih terete i da se obezbijedi prisustvo i saslušanje svjedoka u njihovu korist pod istim uslovima kao i svjedoka koji ih terete...
Time mi je CJB Bijeljina smišljeno nenio štetu i pomogao kriminalcima iz MUP-a, prije svega inspektoru Dragoslavu Markoviću te mafijaškim saučesnicima iz OT Bijeljina, Kovačeviću, Debeljeviću, Gruhonjiću i Stjepanović, u prikrivanju krijumčarenja i ubistva, a podsjećam da su u Bobar banci istog vlasnika koji je švercovao robu, prilikom ubistva otkrivene transakcije narko mafije od 2008-e naovamo, u vrijednosti od preko 4 miliona KM.
Umjesto da radi posao za koji je plaćen MUP je logistička podrška organizovanog kriminala i izvršava naloge Dodikovog mafijaškog režima prikrivajući pljačke i ubistva njegovih tajkuna.
Stoga zahtijevam da mi dostavite slijedeće :

1) Dokument u kome svjedok Mićić Zoran ili komanda sudske policije obavještavaju o razlogu nedolaska na pretres zakazan 03.12.2012. (ili vi imate objašnjenje).
2) Podaci o tome ko je bila odgovorna osoba dana 05.09.2012. koja je odlučila da se nazakonito zadržim u pritvoru, te suprotno zakonu ne izvedem pred sud u zakonskom roku.
3) Ko je doneo odluku da oduzme moju svojinu među kojima i fotografiju materijalnog dokaza ubistva i prikrivanja tog zločina, čime je postao saučesnik u prikrivanju ubistva ?
Podaci su mi potrebni za predstojeća suđenja, (već podnesene dvije tužbe za utvrđenje diskriminacije u Bijeljini i jedna za sada u Banjaluci. Ukoliko pokušate da prikrivate krivce upoznaću sa ovim sud i tražiti naredbu po službenoj dužnosti te kažnjavanje odgovornih.
Takođe namjeravam podnijeti krivičnu prijavu protiv više lica za više krivičnih dijela, među kojima, za davanje lažne izjave na sudu, Stokić Miroslav, navođenje na krivično djelo i sprečavanje dokazivanja, Turuntaš Sretanka, te kao najodgovorniji za zloupotrebu službenog položaja i podstrekivanje, (između ostalog) Marić Nenad.
Napominjem da je isti poznat od ranije i višestruki je povratnik u vršenju ovih krivičnih djela, zamišljajući da ljude može tretirati kao stoku i zatvarati ih nezakonito kad mu padne na pamet ne poštujući zakonske propise koji su propisani za takve prilike, što ću sve detaljno obrazložiti uz dokaze u krivičnoj prijavi.

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
05/03/2013 00:53