beats by dre cheap

SUDSKOJ POLICIJI PO PRITUZBI

Sudski policajci, brutalno kršeći ustav i zakone po nalogu mafije ophode se prema mojoj porodici i svim srodnicima ubijene djevojčice kao prema stoci, sa osnovnim ciljem da zaštite krijumčare, ubice i perače prljavog novca!

SUDSKOJ POLICIJI REPUBLIKE SRPSKE
INSPEKTORATU SUDSKE POLICIJE REPUBLIKE SRPSKE

Tekst pritužbe sudskoj policiji se nalazi na web stranici:
S obzirom da sam obaviješten da ćete održati sastanak sa pripadnicima sudske policije, sa ciljem da se poboljša rad sudske policije, ukazujem na sledeće propuste:
Prije svega se osvrćem na vaš stav da je postupak policajca koji je zgužvao podnesak i htio da ga baci u kantu za otpatke zakonit, gdje nedostaje detalj da mu za taj herojski čin treba dati orden ili bar novčanu nagradu!
No, u svemu tome ne uklapa se VAŠA tvrdnja da "kućni red" uređuje predsjednik suda, a ne sudska policija.
Dakle ne samo rad u zgradi, nego sve radnje bilo kog službenika uređuje Ustav i zakoni, a ne bilo koja osoba!
Predsjedik suda je tu samo da primjeni zakon...

Osim toga, u dokumentu koji sam vam dostavio, ne pominje se predsjednik suda, nego sudska policija izvršava FAŠISTIČKU NAREDBU, kriminalca Kovačević Novaka, inače glavnog okružnog tužioca.
Stoga vaše povezivanje predsjednika suda sa ovim bezakonjem, ne samo da je neosnovano, nego je i kriminalno. GOSPODIN PREDSJEDNIK SUDA SA OVIM TERORIZMOM NEMA NIKAKVE VEZE...
I na kraju to što mi se VI obraćate riječima "S POŠTOVANJEM" zaista zvuči lijepo, ali mnogo je važnije to da se vaši službenici sudski policajci, brutalno kršeći ustav i zakone po nalogu mafije ophode prema mojoj porodici i svim srodnicima ubijene djevojčice kao prema stoci, sa osnovnim ciljem da zaštite krijumčare, ubice i perače prljavog novca!
Poznato je da još od 2008. godine MUP prikriva transakcije klana Darka Šarića, preko Bobar banke, a iako je u februaru otkrivena transakcija od preko 4 miliona maraka poslije čega se Gavrilo Bobar povukao iz trke za načelnika, vi i dalje štitite narko mafiju!
U prilogu su skenirani dokumenti koji dokazuju gestapovske metode sudske policije po naredbi mafijaškog bosa Kovačevića, te podršku vrha sudske policije takvom teroru i bezakonju!
VJERUJEM DA ĆE VAS "OBRADOVATI" ČINJENICA DA JE OVA PORUKA KOJA DOKAZUJE DA STE OBIČAN SERVIS MAFIJE I SLUGE TAJKUNA IZ VLADAJUĆEG DIKTATORSKOG REŽIMA, PROSLIJEĐENA NA VIŠE OD 100 ADRESA, MEDIJA, STRANAKA, VLADINIH I NEVLADINIH ORGANIZACIJA I DA ĆE BITI DOKAZ U PROCESU PROTIV VRHA SUDSKE POLICIJE KAD KONAČNO BUDE SRUŠENA OVA MONSTRUOZNA MAFIJAŠKA VLAST...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
27/10/2012 21:07