beats by dre cheap

MAFIJA UPRAVLJA POLICIJOM

Ako ste se nekad zapitali šta znači skraćenica MUP, barem u zemlji u kojoj živimo, onda naredni redovi mogu da pomognu u razumjevanju tog termina! Na osnovu rada vrha tog organa i nemjerljivog doprinosa u sabotiranju istraga u nebrojenim pljačkama i likvidacijama, jasno je da:

MAFIJA UPRAVLJA POLICIJOM

Dana 23.07.2009. diktatorski i mafijaški režim je krijumčario nelegalan tovar u firmu "Univerzal" svog tajkuna Bobar Gavrila! Šta su švercovali tom prilikom još uvijek nije definitivno razjašnjeno, ali je korisno znati da sam uprkos svim preprekama i prikrivanjima tužilaštva i policije, proslijedio materijal izvan zemlje, te je početkom 2012. pronađena dokumentacija u Bobar banci o transakciji narko klana Šarić od preko 4 miliona maraka...
Poslije šturih informacija o tome, tajkun se munjevito povlači iz trke za načelnika grada, a nijedan medij više ne smije niti da pomene bilo šta o tome! Poređenja radi, jedan istina svirep zločin "u ime boga" koji je nad zavisnikom od narkotika izvršio monstrum, sadista u mantiji, nedelju dana puni novinske stranice.
Na unos "Branislav Peranović" pretraživač interneta pronalazi desetine članaka, i nevjerovatno, isto tako za pojam "Štedite, nemojte jesti" (savjet jednog ministra o tome kako preživjeti poskupljenja), koji je postao hit u svim medijima, kao da se nikada ništa gore, od toga nije desilo!
Naprotiv za pojam "Bobar pranje novca" jedva da je moguće pronaći nešto, odnosno polovina članaka su oni koje sam ja lično, pisao i potpisao u vezi sa tim kriminalom!
Inače ove teme nemaju nikakve veze, osim sitnice da se prebijaju ovisnici od narkotika pod "blagoslovom" crkve i države, a istovremeno tajkuni i političari skupa sa policijom, tužilaštvom i vladom švercuju oružje i narkotike!
U aferi sa oružjem potencirano je ime Milorada Barašina, koji nije trgovac oružjem kako bi neupućeni pomislili, nego visoki državni službenik, instaliran na položaju glavnog federalnog tužioca, sa zadatkom da osigurava nesmetan rad mafije, a on je samo jedan iz državne bande, dok je kompletna državna infrastruktura uložila maksimalne napore da prikrije udio Gavrila Bobara prije svega i nadalje sve do vrhovnog mafijaškog bosa u RS, Milorada Dodika, u krijumčarenju kokaina, ubistvu, te pranju novca, što na njihovu žalost nisu uspjeli...
Daleko najzanimljiviji tekst, gledano iz današnje perspektive, se pojavio 21.02.2012 iz koga ističem djelove:
Šef Kluba poslanika Srpske demokratske stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vukota Govedarica zatražio je danas od ministra unutrašnjih poslova Stanislava Čađe da obavijesti poslanike koja banka iz RS se krije kao učesnik u aferi pranja 4.300.000 maraka.
Vi od 2008. godine od kada traje ovaj kriminal, u kome su se obavljale transakcije od po 200.000 maraka u gotovini još niste istražili niti obznanili javnosti koja banka se bavi ovakvim krminalom, a sada je 2012. godina. Četiri godine se slučaj prikriva zato što je akter ovog kriminala 'Bobar banka', ustvrdio je Govedarica.
Kompletan članak se može pročitati na linku:

KAKO JE STANISLAV ČAĐO PRIKRIVAO PRANJE NARKO NOVCA PREKO BOBAR BANKE
Dakle već neko vrijeme su pojedinci znali da se još od 2008 vrši pranje novca narko mafije i to se postavlja kao pitanje 21.02.2012. a samo nekoliko dana kasnije 25.02.2012. dolazi i do zvaničnog otkrivanja te afere, a ovo je jedan od rijetkih članaka koji se može pronači na internetu o toj temi:
TANDEM ŠARIĆ - BOBAR
U međuvremenu od 2008. do danas, došlo je do pomenutog šverca "NEKE ROBE", kom prilikom je ubijena Ivona Bajo na ulazu u Bobarovu firmu, poslije čega na scenu stupa logistička podrška narko mafije MUP RS i Tužilaštvo!
Prvo se sklanjaju materijalni dokazi ubistva, koje kriminalci Marković Dragoslav inspektor i Stjepanović Danica, tužilac, peru benzinom da skinu tragove ubistva. Slika jednog od dokaza je dostavljena i MUP-u i Tužilaštvu, poslije čega se izdaje naredba o zabrani pristupa svim srodnicima ubijene djevojčice u mafijaški centar OT Bijeljina, te šalje policije da mi pretrese prostorije, sa osnovnim zadatkom da odnese računar sa dokazima...
Torba koju su kriminalci iz policije i tužilaštva ovako obradili da bi zaštitili Bobara i krijumčare, je sakrivena punih 6 mjeseci i uopšte se nije pominjala u istrazi, niti je porodici saopšteno u kakvom je stanju, a pogotovo nas niko nije pitao da li mi nešto znamo o tome. Istovremeno se podmeće žica kao uzrok smrti osmogodišnje djevojčice, jer su već obezbijedili da kamion koji je dovezao robu pobjegne sa mjesta zločina. Kako je prevaren vještak i falsifikovani rezultati obdukcije možete poslušati u audio zapisu:
IZJAVA VJESTAKA
Dio podataka o tim prikrivanjima sam dostavio nadležnim službama za kontrolu unutar MUP-a, posebno dijelove vezane za kriminal pripadnika policije, no suština cijele mafijaške organizacije je detaljno razotkrivena u prijavi poslanoj u KT Sarajevo, koju u cjelosti uz dokaze, možete pročitati na web lokaciji:
KANTONALNOM TUZILASTVU KANTONA SARAJEVO
Još 19.01.2010. od kada je proteklo više od dvije godine dobio sam obavijest da je žalba u postupku, te da ću o rezultatima biti pismeno obavješten, a tokom iste godine sam pozvao jedan od navedenih brojeva i iz razgovora shvatio da niko ne namjerava ništa preduzimati, te da će vjerovatno sve pokušati da zataškaju! Slijedi fotografija tog dokumenta:
U narednom periodu sam se bazirao na razotkrivanje tužilačke mafije i došao do nespornih dokaza da su kriminalci Stjepanović, Kovačević, Gruhonjić i Debeljević izvršili više krivičnih djela sa ciljem da se prikrije šverc i ubistvo, odnosno da me onemoguće u prijavama i razotkrivanju tih zločina!
No početkom avgusta 2012. u sezoni odmora tužilačke mafije, (naravno odmaraju i tužioci koji joj ne pripadaju) pozvao sam ponovo MUP i raspitivao se o toj sada već dvoipogodišnjoj istrazi, te se ispostavilo da sam bio u pravu. Naime dobio sam informaciju da je slučaj obrađivan od strane dvije službe te su podaci proslijeđeni direktoru da odluči HOĆE LI ME OBAVIJESTITI !!!???
S OBZIROM DA NISAM OBAVJEŠTEN, JASNO JE KAKVA JE ODLUKA DONESENA !
Ako pretpostavimo da nije bilo nikakvih nezakonitih radnji od strane policije, (a jeste) postavlja se pitanje, zašto se podaci o tome kriju, odnosno zašto su se krili ?
Naravno, to pitanje se postavlja i ministru neposredno prije otkrića mahinacija preko Bobar banke!
Očito je da pokušaj kriminalaca iz policije i tužilaštva da zataškaju milionske mafijaške poslove i zaštite bosa Bobar Gavrila, nije uspio, te ga diktator Dodik Milorad skida sa političke scene, kako i sam ne bi bio doveden u vezu sa tim! No njegova uloga u prikrivanju krijumčarenja i ubistva je takođe evidentirana, jer je zaprijetio ukidanjem Specijalnog tužilaštva samo tri dana pošto su primili od mene dokazni materijal!
Politički istmišljenici Dodik, Bobar i Čađo su do vrata umješani u organizovani kriminal i prikrivanje svojih lopovluka, pljački i ubistava! Naravno da su oni samo dio mafijaške hobotnice, koju čine tajkuni iz vladajućih stranaka teški milijarde evra opljačkanih od građana koje su doveli na rub gladi ili ispod ruba jer neki u očajanju dižu ruku na sebe!
Ovaj tekst nije upućen ni kriminalcima iz policije niti mafiji iz tužilaštva, nego građanima ove zemlje koji mogu i moraju da sruše tu bandu sa vlasti! Ono što se dešava sada u Srbiji, hapšenja bivših moćnika je tek početak, a ovde ih ima na stotine koji će uskoro da završe na robiji i dobiju zasluženu kaznu...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
16/08/2012 11:29