beats by dre cheap

KRIMINALNI REZIM

OKRUŽNOM SUDU U BIJELJINI

NA RUKE PREDSJEDNIKU

KRIMINALNI REŽIM

Koristim ovo obraćanje Sudu, da ukažem na propust u Zakonu o prekršajima!
Naime početni stav iz Člana 48 "Postupak na usmenom pretresu", koji navodim:
(1) Usmeni pretres počinje objavljivanjem glavnog sadržaja prekršajnog naloga ili zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka. Sud će tražiti od okrivljenog da se izjasni o tome da li prihvata odgovornost...
u suprotnosti je sa je Ustavom i zakonom garantovanog prava, a navodenog i u
Članu 6. "Prava lica okrivljenih za prekršaje"
Svako ko je okrivljen da je počinio prekršaj ima pravo da zahtjeva da o njegovoj odgovornosti za počinjeni prekršaj odluči sud ukoliko on to zahtijeva u roku koji je propisan zakonom. Takva lica imaju pravo:
a) da se smatraju nevinim dok se ne dokaže njihova odgovornost u skladu sa zakonom!
Dakle, nemoguće je da sudija smatra nekoga nevinim, (da ga tako doživljava i tretira) a da mu onda ponudi PRIHVATANJE ODGOVORNOSTI!
Očito je da je stvarno stanje suprotno i okrivljeni je unaprijed tretiran kao krivac, što vjerujem u navećem broju slučajeva i jeste istina, ali ponuditi NEVINOG, (pretpostavljeno nevinog) da prizna krivicu, je negiranje njegovog Ustavnog prava!
Jasno je i zašto je došlo do ovakve greške u ZOP, ali neću da time oduzimam vrijeme, nego ću sugerisati ispravku, koju vi ako ocijenite da je primjenjiva, možete proslijediti dalje na obradu i odlučivanje o eventualnom amandmanu na član 6!
Dio iz člana 48 "Sud će tražiti od okrivljenog da se izjasni o tome da li prihvata odgovornost" treba izbaciti, a u članu 6 bi se dodao stav "g" sa ovakvim ili sličnim tekstom:
Okrivljeni ima pravo da ukoliko je svjestan prekršaja, prihvati odgovornost prije pretresa pismeno ili na početku pretresa usmenu, u kom slučaju bi Sud to cijenio kao olakšavajuću okolnost! (uz ostale relevantne faktore)
Ovaj prijedlog šaljem shodno pravu iz člana 32 Ustava RS isključivo zbog drugih građana a ne zbog sebe, jer poslije bezakonja koje demonstriraju navodni državni organi, ne samo da ne vjerujem u njih nego ne priznajem ni legitimitet diktatorskog režima, koji godinama pljačka i ubija građane, niti zemlju kojim vlada mafija!
Moja prava i prava moje porodice se brutalno otimaju od strane kako tužilaštva, policije, tako i od strane Suda, tako da poštovanje prava i zakona ne očekujem i ne zanimaju me odluke Suda niti ću ih priznavati, a sasvim je sigurno da će sve dok je na vlasti monstruozni mafijaški i diktatorski režim, biti u narednom periodu novih krivičnih djela od strane kriminalaca iz tužilaštva, otimanja mojih prava i mog otpora teroru!
Sud nije poštovao svoj osnovni zadatak iz Zakona o sudovima,
član 5 "Zaštita prava":
Sudovi štite prava i slobode zajamčene ustavima Bosne i Hercegovine i Republike Srpske i zakonom, te obezbjeđuju ustavnost i zakonitost.

Umjesto toga Sud je legalizovao kriminal, teror i bezakonje, pa čak nije reagovano na diskriminarorske i fašističke naredbe o tretmanu prema cijeloj porodici!
No ja neću dozvoliti nikome da me tretira kao životinju i od 20.08.2012. ću dolaziti svaki dan da zahtijevam poštovanje svojih prava, te ću se na miran način suprotstaviti svakom kriminalcu koji pokuša da mi ih uskrati, jer je to jedini način da dođem do dokaza o kriminalu i diskriminaciji!
Mafija je izdala fašističku usmenu naredbu, te svaki od preko 100 pokušaja da ostvarim neko pravo je formalno nepostojeći, jer ne samo da nije evidentirano da imam dokaze o kriminalu i želim ih dostaviti tužilaštvu ili predati neki materijal, nego sudska policija ne beleži da sam uopšte dolazio!
Jedini dokaz za postojanje diskriminacije su zapisnici sa dosad 3 suđenja iz 2010 i 2011 godine!
Ukoliko Sud nastavi da podržava mafiju i krši zakonske odredbe, možete biti spremni na svakodnevna suđenja jer ja nikada neću odustati od borbe protiva mafijaškog ražima, a vaše sudije će da bi zaštitile kriminalce iz tužilaštva, koji fašizam, provode "usmeno" morati sve to da legalizuju u zapisnicima, te tako krše zakon!
A u pozadini svega je švercovanje Gavrila Bobara i ubistvo osmogodišnje djevojčice, koje se pokušava prikriti, čak i poslije otkrivanja transakcije narko mafije preko Bobar banke!
NA SUDIJAMA JE IZBOR, ILI DA RADE PO ZAKONU I BEZ PRISTRASNOSTI ILI DA POMAŽU PRIKRIVANJE ZLOČINA, A ŠTA GOD DA ODABERU, OSTAĆE TRAGOVI U ZAPISNICIMA KOJE ĆU KORISTITI U STRAZBURU I OBJAVITI NA INTERNETU...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
12/08/2012 23:50