beats by dre cheap

PRITUZBA ZA OT DOBOJ

KAKO DA KRADETE, DILUJETE NARKOTIKE, PERETE PRLJEVI NOVAC, DIJELITE TAL SA TAJKUNIMA, UBIJATE PO POTREBI, GAZITE SVE REDOM, PRIMATE MITO NEOGRANIČENO, A SVE NEKAŽNJENO I DA ISTO TO UZ DEBELU NADOKNADUU OMOGUĆITE MAFIJAŠKIM BOSOVIMA???
JEDNOSTAVNO! TREBA SAMO DA STE TUŽILAC I DA NEMATE SAVJESTI, ČASTI I MORALA...
Clan 29. (ZAKON O TUŽILAŠTVIMA)
Glavni tužilac, zamjenici glavnih tužilaca i tužioci ne mogu biti pozvani na krivicnu ni gradansko-pravnu odgovornost ni za jedno djelo ucinjeno u vršenju službe.

OVAJ ČLAN JE ZA TUŽILAČKU MAFIJU BUKVALNO POZIV NA OTVORENI KRIMINAL I BEZAKONJE, JER JASNO KAŽE DA MOGU RADITI SVE ŠTO HOĆE, A NIKO IM NIŠTA NE MOŽE...
ALI NIJE BAŠ SASVIM TAKO! NAJGORA MAFIJA, TUŽILAČKA MAFIJA JE NEŠTO PREVIDJELA. TAJ ČLAN JE PREUZET IZ ČLANA 87 ZAKONA O VISOKOM SUDSKOM I TUŽILAČKOM VIJEĆU, ALI BEZ STAVA 2:
(1) Sudija ili tužilac ne može biti krivično gonjen, uhapšen ili zadržan u pritvoru niti može odgovarati u građanskom postupku za mišljenja koja daje ili za odluke koje donese u okviru svojih službenih dužnosti.
(2) Posjedovanje imuniteta neće spriječiti ili odgoditi istragu u krivičnom ili građanskom postupku koja se o nekoj stvari u skladu sa zakonom vodi protiv sudije ili tužioca.

VRIJEME JE DA PODSJETIMO NA TAJ STAV I POŠALJEMO NA ROBIJU NAJVEĆE ZLO U ZEMLJI, TUŽILAČKU MAFIJU!

OKRUŽNOM TUŽILAŠTVU U DOBOJU

KOLEGIJU TUŽILAŠTVA
GLAVNOM OKRUŽNOM TUŽIOCU
PRITUŽBA NA : T15 0 KTA 000654 11

Odluka o nesprovođenju istrage poslije svega godinu i po, odnosno dvije godine za dvije krivične prijave je očekivana, što sam pretpostavio i u samom tekstu prijave protiv Republičkog tužilaštva! Stav tužioca da ne navodim u čemu bi se sastojala odgovornost tužilaštva, ne zaslužije nikakav komentar!
Ukratko zbog građana, koji prate iznošenje dokaza o zločinima tužilačke mafije, radi se o lažnoj prijavi protiv mene za "Ugrožavanje sigurnosti" od strane kriminalaca iz OT Bijeljina, koji su istovremeno tražili da mi policija izvrši pretres, te odnese računar, na kome su se nalazili dokazi o njihovim krivičnim djelima! Tekst prijave je na stranici:
PRIJAVA PROTIV REPUBLICKOG TUZILASTVA REPUBLIKE SRPSKE
U pozadini je krijumčarenje mafijaškog režima, kada je u firmu "Univerzal" tajkuna, Gavrila Bobara, dovezena neregularna roba i istovarena po izjavi vozača, 4 paketa "ROBE" dok je po direktoru, ujutru pronađen i pregledan samo jedan paket! Pošto sam preko posrednika proslijedio materijal izvan zemlje, sa uputstvom da se dostavi centrali Interpola u Lionu, početkom 2012 je u Bobar banci pronađena dokumentacija o preko 4 miliona KM, transakcije narko klana Šarić, te nije teško zamisliti šta je bilo u nestala 3 paketa!
Po nalogu vrha mafijaškog režima, (Dodik Milorad je zaprijetio ukidanjem Specijalnom tužilaštvu samo 3 dana pošto sam im dostavio dokaze o tome) kriminalci iz policije i tužilaštva uklanjaju dokaze šverca i ubistva Ivone Bajo, do koga je došlo tom prilikom. S obzirom da je usmenom fašističkom naredbom, kriminalca Kovačević Novaka, zabranjen pristup svim srodnicima ubijene Ivone Bajo u mafijaški servis OT Bijeljina, u martu 2012 sam dostavio prijavu u KT Sarajevo, a kompletan tekst sa dokazima je na linku:
KANTONALNOM TUZILASTVU KANTONA SARAJEVO
Bilo bi lakše navoditi koja krivična djela iz KZ-a nisu izvršena od strane tužilačke mafije, nego ona koja jesu, te navodim samo neka: (Lažno prijavljivanje, Zloupotreba sluzbenog polozaja, Saizvrsilastvo, Povreda ravnopravnosti gradjana, Pomoc uciniocu poslije izvrsenja)! Pominjanje člana 29 iz ZOTRS je pokušaj da se opravda odluka, a smišljeno se prećutkuje član 87 Imunitet sudija i tužilaca (ZOVSITV), koji je jedini relevantan za postupke korumpiranih tužilaca:
(1) Sudija ili tužilac ne može biti krivično gonjen, uhapšen ili zadržan u pritvoru niti može odgovarati u građanskom postupku za mišljenja koja daje ili za odluke koje donese u okviru svojih službenih dužnosti.
(2) Posjedovanje imuniteta neće spriječiti ili odgoditi istragu u krivičnom ili građanskom postupku koja se o nekoj stvari u skladu sa zakonom vodi protiv sudije ili tužioca.
Kako su u slučaju lažne prijave, kriminalci Gruhonjić i Debeljević, nastupali kao građani, a ne kao tužioci, jasno je da se ne mogu zaklanjati iza službene dužnosti, nego je potrebno primjeniti stav 2, navedenog člana!
Stoga u prilogu dostavljam odgovor građanina Debeljevića sudu pisan krajem 2011 u kome jasno navodi da NIKADA NIJE SLUŽBENO NASTUPAO U VEZI SA MNOM, te tvrdi da sam sve navedeno u tužbi izmislio!
U to vrijeme nisam imao nijedan pisani dokaz o učešću Debeljevića, što je pomenuti kriminalac dobro znao, ali tokom 2012 u drugoj parnici, sekretar OT Bijeljina izjavljuje da su prijavu izvršili upravo Gruhonjić i on, a osim što su lagali da prijetim njima, slagali su i za prijetnje sekretaru, bez njenog znanja ili dozvole!!!???
Osim toga sekretar, kao svoj dokaz unosi zabilješku MUP-a gdje su navedena imana podnosilaca lažne prijave i to na "okolnosti obavljenog razgovora", što dokazuje da nisu nastupali službeno, ta da sada svjesni krivičnog djela koje su izvršili, pokušavaju da sve prikriju tvrdnjam da sam opisane događaje izmislio!
Detaljno raskrinkavanje tužilačke mafije je na web lokaciji:
RASKRINKAVANJE TUZILASTVA
Stoga s obzirom da u vrijeme podnošenja prijava nisam imao ove dokaze, te ih nije vidio niti postupajući tužilac, pozivam se na član "Obustava istrage" iz ZOKP, stav:
(3) Tužilac, u slučajevima iz stava 1. tačka b) ovog člana može ponovo otvoriti istragu ako se dobiju dodatne informacije koje pružaju dovoljno razloga za vjerovanje da je osumnjičeni počinio krivično djelo.
Pripadnici tužilaštva su na nezakonit način pokrenuli pravu terorističku akciju protiv mene, nastupivši prvo kao građani, a potom kao službenici, naredivši policiji da me nadzire bez naredbe suda, za šta sam nedavno dobio potvrdu iz Okružnog suda u Bijeljini, da bi sada više od dvije godine poslije toga, ne uspjevši u namjerama da me uplaše ili likvidiraju, negirali da se išta od toga desilo!
A sve sa ciljem da se zaštite pripadnici organizovanog kriminala, koji su izvršili krijumčarenje, ubistvo, pranje prljavog novca i prikrivanje tih zločina!
TUŽILAŠTVO NE SAMO DA POTPOMAŽE KRIMINAL, NEGO JE NAJVEĆA MAFIJAŠKA ORGANIZACIJA U ZEMLJI

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
01/08/2012 23:14