beats by dre cheap

ZAHTIJEV REPUBLICKOM TUZILASTVU REPUBLIKE SRPSKE

ZAHTJEV ZA PRISTUP INFORMACIJAMA


Ime i prezime : ZDENKO BAJO

Adresa : MAJKE JEVROSIME 20 / 76300 BIJELJINA

(Naziv organa kome se zahtjev podnosi)
REPUBLIČKO TUŽILAŠTVO REPUBLIKE SRPSKE
GLAVNI REPUBLIČKI TUŽILAC

(Sadržaj zahtjeva)Ovaj zahtijev podnosim shodno članu 13 Zakona o slobodi pristupa informacijama, a vi ste i nadređeni organ prema OT Bijeljina, kome mi je već dvije godine onemogućen pristup, sa namjerom da se prikriju zločini tužilaca!
Obraćam vam se sa zahtijevom da mi se omogući uvid i kopiranje Izvještaja 10-02/3-1-230-236/10 KU-148, koji je CJB Bijeljina dostavio u OT Bijeljina!
Već sam pokušavao da dođem do tog materijala, podnošenjem zahtijeva direktno u OT Bijeljina, ali mi se odgovara lažima i tvrdi da tih događaja nije ni bilo!
Ne samo da je to neprimjereno i nečasno ponašanje, nego OT Bijeljina u svom stilu nastavlja da brutalno krši zakon i čini krivična djela, a sve sa osnovnim ciljem da se prikrije ubistvo Ivone Bajo u čemu su saučestvovali!
U prilogu sa dva odgovora iz OT Bijeljina, (drugi sam zahtijev predao u Okružni sud, te je proslijeđen tužilaštvu) iz kojih se vidi da oni negiraju radnje izvršene prema meni.
Takođe prilažem i odgovor CJB Bijeljina, koji dokazuje da su stavovi OT Bijeljina obične laži...
Dokument za citaoce bloga o tome je na linku:
ZAHTJEVI I ODGOVORI
Takođe tražim da mi omogućite uvid i kopiranje spisa KTA-596/09, a koji se odnosi na podatke o načinu na koji je smrtno stradala Ivona Bajo i svim istražnim radnjama o tome.
OT Bijeljina u stilu inkvizicije sprečava ne samo pristup informacijama i odgovore na to kako je ubijena djevojčica, nego je izdata i bukvalno FAŠISTIČKA NAREDBA, da se ne dozvoli pristup nikom od srodnika ubijene djevojčice, što znači da ne možemo predati ne samo ovakve zahtijeve, nego ni podnijeti krivičnu prijavu, i uostalom ništa drugo.
Odgovornost za ovakvo pravno nasilje i kriminal koji sprovodi OT Bijeljina je i na Republičkom tužilaštvu, koje obavještavam već dvije godine o svemu...
S poštovanjem:

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
07/03/2012 22:44