beats by dre cheap

OBAVJEST PO VJESTACENJU

PRILIKOM PISANJA OVOG TEKSTA, VEC SAM ODAVNO BIO SIGURAN DA SU PRIPADNICI TUZILAČKE MAFIJE BILI TI KOJI SU SAKRILI SVE TRAGOVE UBISTVA I DA NECE NI PRSTOM MACI DA NESTO PREDUZMU, NO OVAJ TEKST JE BIO POTREBAN ZA NAREDNE AKCIJE DA POKAŽE, KAKAV JE SISTEM RADA MAFIJASKOG SERVISA...

OKRUŽNOM TUŽILAŠTVU U BIJELJINI

PRILOG
PO PREDMETU KTA-596/09

Obavjestavam Okruzno tuzilastvo U Bijeljini, da sam prije skoro dva mjeseca predao nove dokaze, (informacije, odnosno cinjenice), vezano za gore navedeni predmet, a radi se o ubistvu osmogodisnje djevojcice Ivone Bajo, 23.07.2009.

Posto za svo ovo vrijeme od tada do danas nije uslijedila nikakva reakcija, od strane tuzilastva, po pitanju tih novih informacija, dosao sam do zakljucka da je doslo do neke administrativne greske, i da tuzilastvo nije svjesno postojanja tog materijala, jer bi postujuci Clan 224, stav 3, koji navodim :

"(3) Tuzilac, u slucajevima iz stava 1. tacka b) ovog clana moze ponovo otvoriti istragu ako se dobiju dodatne informacije koje pruzaju dovoljno razloga za vjerovanje da je osumnjiceni pocinio krivicno djelo."

postupajuci tuzilac, sigurno izneo svoj stav o tom materijalu da je bio svjestan njegovog postojanja.

Stoga cu skrenuti paznju tuzilastvu na pomenuti propust, te uz ovaj dokument, priloziti i misljenje vjestaka o tome kako je nastradala djevojcica i kakvog je oblika predmet koji ju je usmrtio.

Misljenje navedenog vjestaka se ne razlikuje od stavova iznesenim od strane strucnjaka, dosad angazovanim u ovom predmetu, od kojih nijedan nije potvrdio da je smrtonosnu povredu izazvala mekana elasticna zicica od 2 mm precnika...

Pomenuti strucnjak je spreman da svoje misljenje detaljno obrazlozi i brani pred sudom, a s obzirom da tuzilastvo u trenutku donosenja odluke o nesprovodjenju istrage, nije imalo na raspolaganju, niti ovo misljenje a ni fotografije torbe, sa presjecenim kaisom, koji je djelimicno opran, kako bi se uklonili tragovi ubistva, siguran sam da ce profesionalno i odgovorno posvetiti paznju tome, shodno clanu 43 - Prava i duznosti tuzioca.

Napominjem takodje, da je materijal, koji sam pominjao, predat takodje i sluzbeniku MUP-a Maksimovic Bojanu, pocetkom marta, a koji je kako me je obavjestio, isti prosledio na obradu u Okruzno tuzilastvo.

Sem toga o svemu su obavjestene i neke druge znacajne institucije, ali ne bih da time opterecujem pripadnike ovog tuzilastva, jer ce navedeni organi uraditi svoj dio posla, upravo onako kako se ocekuje i od vas, a to podrazumjeva da o svome stavu po pitanju prilozenih materijalnih dokaza i informacija, obavjestite javnost i pismeno podnosioca, tj. mene....

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

KRIMINAL U VLASTI
http://kriminaluvlasti.blogger.ba
04/12/2011 21:05